Loading...
Skip to Content

Lees Het Dossier Van Fluvius en Energie Leverancier Watz

Klik onderaan de tekst als u ook gedupeerde bent van de praktijken van Fluvius
zie verder a.u.b.

Dossier: FLUVIUS (Energie)

FLUVIUS: "Uw leverancier in nood"

Op 21 december 2021 stopte WATZ met het leveren van energie.

Alle klanten van WATZ moesten dus op zoek naar een nieuwe leverancier. Zolang ze er geen vonden zou FLUVIUS energie voorzien, weliswaar aan veel hogere prijzen.

FLUVIUS beloofde dat iedereen die na 21 december, maar voor 21 januari 2022 een nieuw energiecontract afsloot geen dure factuur van Fluvius zou ontvangen. Tot 21 december werd er betaald aan Watz en dan vanaf 21 december wordt betaald aan de nieuwe leverancier.
Nu blijkt dat FLUVIUS mogelijk toch facturen stuurt aan WATZ klanten die voor 21 januari 2022 een contract met een nieuwe leverancier sloten. Wie niet onmiddellijk betaalt wordt door Fluvius onder druk gezet via deurwaarders en bijkomende kosten.

Enkele klanten hebben hierover geprotesteerd en FLUVIUS heeft haar fout moeten erkennen en rechtzetten.
Natuurlijk wil Fluvius niet dat jullie dit weten. Zo zijn er nog veel gedupeerden die Fluvius ten onrechte betaald hebben en niet weten dat ze dit geld kunnen terug vragen van Fluvius.“

“Niet met mij!” helpt gedupeerden hierbij

Ben je ook in die situatie? Heb je ten onrecht de factuur van Fluvius toch betaald, of wil je de onterechte factuur protesteren? Heb je zelfs bijkomende deurwaarderskosten betaald? Sluit je dan aan bij onze actie en laat ons je helpen om je rechten af te dwingen.

Dossier FLUVIUS - Watz: Ingave Nieuwe Gedupeerde
(als u dit niet weet, klik dan hier)

(als u dit niet weet, klik dan hier)Opgelet, U moet één van beide opties aanduiden.
Als U op verzenden drukt, gaat u akkoord met het volgende: